"Вітаю всіх гостей! Данний блог створений для вчителів початкових класів, дбайливих батьків та допитливих учнів. Тут ви зможете знайти дуже багато корисної та цікавої інформаціі!!!! Сподіваюся,що Вам сподобається!!!!

середа, 24 лютого 2016 р.

Шановні батьки і діти!

Завдання

Читання - Ур. 17, 18.  Не всі учні прочитали НЕОБХІДНІ твори на урок ПЧ.  Нагадую, що завдання  на ПЧ читаються завчасно з початком нового місяця.   На 24 лютого твори були не прочитані у половини класу.

Якщо незручно читати твори які вміщено у посібник, буду задавати  для самостійного читання  тексти, які небхідно  брати у бібліотеках.  Але на це піде більше часу.

На уроках ПЧ проводиться ПЕРЕВІРНА РОБОТА по прочитаним творам!.

Завтра доробимо пропущений Ур. №2


Укр. мова - Ур. 8 , всі вправи пишемо до робочого зошита,  Цього правила дотримуються не всі. Нагадую!!! Обов"язково ВСІ ЗАПИСИ ВИКОНУЮТЬСЯ ОХАЙНО, КАЛІГРАФІЧНО, БЕЗ ВИПРАВЛЕНЬ І ПОМИЛОК!!!  Якщо не справляємося переходимо у косу лінію.

Навч. разом - Ур. 7, ...не забуваємо зошит. У ньому виконуємо вправи "Фотоапарат", "Кола на воді". Принести посібник у п"ятницю.

Людина і світ - На сьогодні діти повинні були принести посібник з виконаним Ур. №8 , проект (завдання №8) на вибір -  відповіді на три запитання,  ілюстрація.  У п"ятницю к\р по темі "Енергія".

Більшість учнів завдання не виконали (від 19.02)

На жаль, сьогодні домашні завдання виконані частково  у більшості учнів.

Молодці ! 
Всі учні прийшли до школи у шкільній формі встановленого зразку!!!






Немає коментарів:

Дописати коментар