"Вітаю всіх гостей! Данний блог створений для вчителів початкових класів, дбайливих батьків та допитливих учнів. Тут ви зможете знайти дуже багато корисної та цікавої інформаціі!!!! Сподіваюся,що Вам сподобається!!!!

понеділок, 17 жовтня 2016 р.

Сатртував І онлайновий етап змагань Національного чемпіонату Прангліміне. [12-10] 
На цьому етапі з  13 жовтня по 10 листопада  учасників чекає Статичний триатлон 1. Для успішної участі в змаганнях важливо ознайомитись з правилами участі на сторінці Прагліміне .  1) * ВАЖЛИВО!  За 20 хвилин потрібно опрацювати всі три етапи поля, кожний учасник має лише ОДНУ СПРОБУ. 2)* Перш ніж приступити до змагань, перевірте, будь ласка, достовірність інформації про вас на сайті проекту, а саме область, район та назву навчального закладу, який ви представляєте, вашу вікову категорію тощо. Перевірити дані можна у вашому обліковому записі (після авторизації перейдіть у закладку "Налаштування"). За потреби внесіть необхідні зміни та збережіть їх. УВАГА! Саме дані з вашого облікового запису будуть ідентифікувати вас під час змагань, будуть виготовлятись е-диплом учасника, а також будуть підставою для участі у очних етапах змагань. ЗМІНЮВАТИ ОСОБИСТІ ДАНІ ПІД ЧАС ЗМАГАНЬ ЗАБОРОНЕНО! 3) * Під час змагань у всіх трьох етапах використовуйте лише одне "ім’я користувача" , інакше дані про результати різних етапів не потраплять до Таблиці. Рекомендуємо перед початком змагань пройти тренування на відповідній сторінці (Прангліміне/ Тренування/Статічній триатлон1) 4) *Учасник може взяти участь у трьох або принаймні в двох етапах. *Переможці визначаються за двома кращими результатами з трьох можливих.  *5) Поле для змагань міститься у розділі  Прангліміне/ Соревнования/ Назва майданчики:  « І етап назва області » Бажаємо всім гарних результатів!


Шановні користувачі, учасники змагань з усного рахунку Прагліміне, шкільні та обласні координатори! 

Наші змагання засновані на довірі та чесності, тому переконливо просимо вас не порушувати правил змагань. 
Правила змагань прозорі та справедливі, тому поширюються на всіх учасників незалежно від віку, статі та досвіду участі у змаганнях. 
Зважте, будь ласка, на наступне: 

1. Користувач під час реєстрації повинен вказувати свій реальний вік та клас . 
Якщо учасник змагань має 15 років, навчається у старших класах, а зареєструвався як учень 2-го класу, то,звичайно, його результат серед другокласників буде блискучим і його запросять на очний фінал. Погодьтесь, що він буде трошки виділятися серед малечі. Навряд він захоче брати участь у очному етапі, але позбавить участі у ньому другокласника, який це право заслужив.

2. У змаганнях беруть участь одноосібно , не вікористовують допомогу друга, батьків, сусідів. Адже їх не можливо взяти з собою на очні змагання. Будь-який результат легко перевіряється на очному етапі. Якщо попередній результат не підтверджено - учасника дискваліфікують . Чи варто обманювати?

3 . Брати участь у змаганнях можна використовуючи лише ОДИН логін . 
Тобто учасники змагаються лише один раз у кожному етапі. Якщо організатори змагань виявляють кілька облікових записів одного учасника, то цей учасник дискваліфікується без права участі у наступних етапах.
Цього року, враховуючи, що більшість учасників змагань- новачки, ми, виявляючи такі порушення, будемо видаляти кращий(і) результат(и) , але дозволимо взяти участь у наступному етапі. 

Але у випадку повторного порушення правил учасник буде дискваліфікований без права участі у змаганнях. Інформація про таких учасників буде оприлюднена на сайті.

Давайте поважати один одного та дотримуватись правил, і тоді змагання принесуть справжнє задоволення! 

Немає коментарів:

Дописати коментар