"Вітаю всіх гостей! Данний блог створений для вчителів початкових класів, дбайливих батьків та допитливих учнів. Тут ви зможете знайти дуже багато корисної та цікавої інформаціі!!!! Сподіваюся,що Вам сподобається!!!!

понеділок, 7 листопада 2016 р.

Завершується І он-лайн етап Національних змагань Прангліміне. 
Залишилось 4 дні! [07-11] 
4 дні залишилось до завершення І етапу чемпіонату України з усного рахунку. Понад 10 800 учнів та дорослих вже взяли участь e змаганнях. Очікуємо що протягом о станніх днів ще кілька тисяч спробують свої сили. На жаль, не так багато, як хотілось, новачків долучились до змагань. Можливо вони переживають, що їх результати виглядатимуть блідо на фоні досвідчених прангліміністів? Якщо це так - то даремно.
 Адже головне в наших змаганнях - позмагатись з собою, перевірити власні сили в ситуації наближеній до іспиту... Сподіваємось що нові учасники з Франківщини, Житомирщини, Вінничини, Одещини та інших областей всигнуть взяти участь вже в першому етапі змагань. Якщо ж ні - то й з другого розпочати не пізно, адже для отримання сертифікату потрібно позмагатись хоча б двох етапах.  
Більшість з минулорічних лідерів вже пройшла 1-й етап. 
 Перший етап показує, що боротьба буде напружена.. тим краще.. Тренер Національної збірної з усного рахунку Прангліміне, Віктор Шпаченко.

Немає коментарів:

Дописати коментар